Tradició o modernitat.


Cal remarcar que als ultims anys sols hi ha lloc en l'activitat física per als esports de mases, així i tot, aquest es veu afectat per les noves tecnologies.

Primer, m'agradaría parlar de la poca importància que es dona a dia d'avui als jocs i esports tradicionals, tots aquells que porten la nostra història darrere i un passat molt interessant de la nostra societat. Un esport o joc que et porta a reviure el que la gent del nostre passat vivia i sentía al fer activitat física. Aquestos esports o jocs són molt poc coneguts e ignorats per la gent jove, ja que vivim condicionats per les mases, i d'aquesta manera, estem deixant perdre el que és nostre.

Però cal dir que a dia d'avui, l'esport tradicional està destinat a desaparèixer si les coses no es canvien, l'esport modern si no reserva el seu espai, també acabarà en l'oblit dels joves. Açò està causat sobretot per les noves tecnologies, en les que els joves prefereixen estar davant d'una pantalla i tenir l'últim aparell electrònic, que tenir una bona salut integrada per una bona alimentació i una freqüent activitat física.

Açò últim sona molt dur, però és la realitat en la que vivim. Per això, cal endinçar als joves perque siguen conscients de la importància que té tindre una bona salut, en la que estiga molt present l'activitat física. 

Crec que la motivació és el principal camí per portar una vida saludable i motivar a una persona sols es pot aconseguir mitjançant els gustos e interessos que aquesta puga tenir. Com a futura docent d'Educació Física, m'agradaría poder conèixer els gustos i interessos dels meus alumnes per tal de poder treballar l'activitat física a través d'ells. D'aquesta manera els alumnes realitzaran activitat física amb interès, però el que crec que és molt important, és mantindre la il·lusió dels jocs populars, en el que coneguen el seu passat, i açò podria combinar-se perfectament amb les noves tecnologies, a través de videos i projectes.

Per finalitzar, m'agradaria remarcar que com a futurs docents tenim una resposabilitat i una gran feina per aconseguir.




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El meu esport alternatiu.

Esports col·lectius alternatius.

Esgrima a l'escola.