Avaluació vs qualificació.

 Després d'haver cursat aquesta assignatura, he de dir que he aprés coses, però tal vegada esperava acabar la menció d'educació física amb molts més coneixements sobre aquesta. L'assignatura com a tal,  m'ha resultat interessant, he aprés jocs i esports que no coneixia i poden ser un bon recurs per al nostre futur com a docents.

En quant als companys de classe, pense que haverem estat molt més agust els dos grups junts (blau i blanc) perque l'any passat formarem un grup molt bó, així i tot, hem pogut gaudir sobretot de les pràctiques al gimnàs. 

També m'agradaría remarcar la motivació personal, durant aquest quatrimestre hem sofrit molts canvis respecte al curs passat i crec que ens ha pogut perjudicar molt aquest any, entre nosaltres hem parlat moltes vegades que no estavem disfrutant el que tocava per tota la situació que estavem vivint. Igualment, crec que la quantitat de treballs i feines que hem tingut i continuem tinguent ens han marcat molt, ja que no hem gaudit d'elles ni tan sols hem apres, sino que ens hem centrat en poder entregar-ho tot a temps. Açò crec que és una qüestió que ens ha marcat per a totes les assignatures, però cal dir que amb assignatures pràctiques com aquesta és quant realment t'adones de no estàs disfrutant com t'agradaria i que els dies van passant i s'acaben sense gaudir del que t'agrada.

Per tal de posar una cosa a millorar per a l'assignatura, pense que els canvis de mestres no ens han afavorit, ja que ens ha produït una mena de desorientació. Tot i açò, no m'agradaria fer distincions entre els mestres perque cadascú s'ha centrat en un contingut diferent, ha donat els continguts a la seua manera i han intentat motivar-nos a ser uns bons futurs mestres d'educació física.


Comentaris

  1. Una reflexión muy interesante donde ofrece argumentos a favor pero también en contra de las diferentes situaciones que nos hemos podido encontrar a lo largo del curso.
    Realiza críticas de manera constructiva y aporta valoraciones que pueden ayudar al profesorado en años posteriores.
    Buena redacción. Nota 9.5

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

El meu esport alternatiu.

Esports col·lectius alternatius.

Esgrima a l'escola.